Brug af MDM

Administration af mobilenheder (MDM) er brugen af ​​tredjepartsapps og -websites til at administrere Oculus for Business-headsets. Du kan installere og opsætte MDM for din enhedsflåde fra Enhedsadministrator.

Oculus for Business understøtter brugen af både MobileIron og Workspace ONE (tidligere AirWatch).

De understøttede indstillinger for MDM på Oculus for Business omfatter:

Fra en webbrowser:

• Fjernsletning (nulstiller headsettet til fabriksindstillingerne)

• Fjern tilmelding (logger brugeren ud af MDM på headsettet)

• Fjernlås (låser headsettet, og brugeren skal indtaste enhedens pinkode)

• Installer og fjern apps

• Certifikatbaseret netværksforbindelse

Fra et headset:

• Installer og fjern apps

• Tilmeld (log på MDM)

• Installer certifikater

• Opret en pinkode til enheden

Du kan opsætte MDM på din Oculus for Business-enhedsflåde i Enhedsadministrator. Før du begynder, skal du sørge for følgende:

• Headsets er klargjort og opdaterer til mindst v28 af Oculus for Business.

• En tredjeparts-MDM-app er hostet og føjet til dit Enhedsadministrator-appbibliotek.

• Du har loginoplysninger til MDM-konsollen.

For at opsætte MDM til et Oculus for Business-headset, skal du angive MDM-appen som enhedsejeren i Enhedsadministrator og tilmelde headsettet i MDM-appens webgrænsefladekonsol. Som en anbefalet fremgangsmåde anbefaler vi at fjerne apps, der er blevet installeret på headsettet, før du installerede MDM.

Sådan opsættes MDM i Enhedsadministrator:

1. Fra Enhedsadministrator skal du klikke på Apps øverst.

2. Under Appbibliotek skal du klikke på ud for tredjeparts-MDM-appen, du vil installere, og derefter klikke på Opdater.

3. Vælg den relevante MDM for appen fra rullemenuen under Administration af mobilenheder, og klik derefter på Opdater app.

4. Klik på Enhedsflåde øverst i Enhedsadministrator.

5. Klik på det headset, du vil installere MDM på. Dette vil frembringe headsettets oversigt.

6. Fra headsettets oversigt skal du klikke på ud for MDM-myndighed.

7. Klik ud for MDM-myndighedsapp, og klik derefter på den tilsvarende MDM-app fra rullemenuen.

8. Klik på Gem. Headsettet bør nulstille til fabriksindstillingerne.

9. Klargør headsettet igen med opsætningsappen til Oculus for Business.

• Når det klargøres igen, skal du ikke løfte eller forsøge at bruge headsettet.

• Du kan følge fremgangen for MDM-installationen fra headsettets oversigt i Enhedsadministrator.

Efter den fornyede klargøring er gennemført, bør MDM-appen åbne på headsettet og bede dig om at logge på. Log på med dine loginoplysninger til MDM-konsollen for at afslutte opsætningen af headsettet.

Noter:

• Hvis du ikke finder MDM-appen åben, når headsettet er klargjort igen, skal du genstarte headsettet.

• MDM-appen vises ikke i headsettets appbibliotek i Enhedsadministrator.

• MDM-appen vises under headsettets fane med apps i VR.