Brug af appen Enhedsopsætning

Sådan kommer du i gang

Appen enhedsopsætning klarer forskellige opgaver for at få dig i gang med Oculus for Business.

• Den forbinder serienumrene på hvert headset til din konto, så de er klar til at blive opsat i Enhedsadministrator.

• Den starter garantidækningsperioden for hvert headset.

• Den markerer serienummeret som tilhørende et virksomhedsheadset og tilføjer operativsystem og funktion for Oculus for Business.

• Den opdaterer indstillingerne og politikkerne for Enhedsadministrator.

• Den matcher serienummeret i Enhedsadministrator, og opdaterer status for headsettet fra Ikke konfigureret til Aktiv.

Sådan downloader du og logger på appen Enhedsopsætning:

1. Log på Enhedsadministrator med dit Workplace-brugernavn eller den virksomheds-e-mail, der er knyttet til kontoen.

2. Fra Enhedsadministrator klikker du på Enhedsgruppe, og derefter klikker du på Ikke-konfigurerede enheder.

3. Klik på Få opsætningsapp, og klik derefter på Tilføj modtager ved siden af dit navn. Du kan også sende downloadlinket til andre kolleger.

4. Fra en Android-mobiltelefon klikker du på Download appen Enhedsopsætning i den e-mail, du har modtaget.

5. Følg vejledningen i appen for at fuldføre opsætningen.

• Din mobiltelefon vil muligvis vise teksten "Vil du installere denne applikation? Den kræver ikke nogen særlig adgang."

6. Åbn appen Enhedsopsætning på Android-mobiltelefonen, og log på appen med dine Workplace-loginoplysninger.

Hvis du brugte Oculus-appen til at opsætte dine headsets, skal du slette de enheder, der er parret med appen, og bruge Enhedsopsætning.

Bemærk: Appen Enhedsopsætning er kun tilgængelig for Android.

Sådan logger du på appen Enhedsopsætning:

Når du starter appen Enhedsopsætning på din telefon, vil du blive bedt om at logge på med Workplace. Følg trinnene i appen for at fuldføre login.

Sådan logger du af appen Enhedsopsætning:
    1. Tryk på øverst til højre i appen.

2. Bekræft, at du vil logge af, når du bliver bedt om det, ved at trykke på knappen Log af.

Sådan kan du ændre eller gendanne din adgangskode til Enhedsadministrator:

1. Klik på Har du glemt din adgangskode? på Workplace-loginsiden.

2. Angiv den e-mailadresse, du bruger til Enhedsadministrator, og klik derefter på Næste.

3. Følg de resterende instruktioner på skærmen for at nulstille din adgangskode, og log på Enhedsadministrator igen, når du er færdig.

Opsætning af dit wi-fi

Til den indledende opsætning via appen Enhedsopsætning understøtter Oculus for Business:

• WPA2-netværk (adgangssætning).

• Åbent netværk.

• Wi-fi-hotspot.

Disse netværksbegrænsninger er kun relevante for den indledende opsætning af headsettene via opsætningsappen. Når dine enheder er aktive i Enhedadministrator, vil du kunne bruge andre, mere sikre wi-fi-netværk.

Det netværk, du bruger til opsætningen, må desuden ikke anvende en tvungen portal. En tvungen portal er en webside, der beder dig interagere med den, inden du får forbindelse til internettet. Tvungne portaler bruges normalt af offentlige wi-fi-netværk i virksomheder, lufthavne, hoteller og andre steder, der tilbyder gratis wi-fi.

Klargøring af din telefon

Find ud af, hvilken type telefon, du skal bruge, og hvordan du opsætter den.

Ja, du kan tilgå din konto fra flere telefoner, men du skal gøre det via forskellige loginoplysninger fra hver telefon. Vi anbefaler, at du tildeler og opretter en ekstra administrator for hver telefon, som du gerne vil bruge til at opsætte dine headsets.

Sådan tilføjer du yderligere administratorer for Enhedsadministrator:
    1. Klik på Personer øverst i Enhedsadministrator.

2. Skriv personens navn eller e-mail i søgefeltet under Tilføj en administrator.

3. Find deres navn i rullemenuen, og vælg føj til Enhedsadministrator.

Sådan tilføjer du appen Enhedsopsætning på flere telefoner:
    1. Fra siden Enhedsgruppe i Enhedsadministrator klikker du på Download appen Enhedsopsætning.

2. Indtast en anden administrators e-mailadresse for at sende dem et link til at downloade appen Enhedsopsætning.

3. Når de modtager en e-mail med downloadlinket, skal hver administrator downloade appen på en Samsung s10-, Google Pixel 2- eller Google Pixel 3-telefon.

4. Når appen er downloadet, skal du starte appen Enhedsopsætning og få administratoren til at logge på via den samme konto, som vedkommende bruger til Enhedsadministrator.

Du kan downloade appen Enhedsopsætning på en ny telefon og logge på din konto med den samme e-mailadresse og adgangskode, du brugte tidligere. Vi anbefaler desuden, at du ændrer adgangskoden på kontoen, efter du har opsat din nye telefon.

Forberedelse af dine headsets

Læs mere om, hvad du skal gøre for at få dine headsets i Enhedsadministrator.

Appen Enhedsopsætning er designet til at lade dig scanne flere enheder på den mest effektive måde. Når det er sagt, så anbefaler vi, at du scanner 25 eller færre enheder ad gangen.

Selvom appen kan scanne mere end 25 headsets ad gangen, så vil du være nødt til at matche serienummeret for at finde det korrekte headset, hvis nogle af registreringerne mislykkedes. Processen med at finde det headset, der ikke blev registreret, vil være lettere i en mindre gruppe.

Nej. Du kan se bort fra instruktionerne i kassen med headsettet. I stedet skal du bruge de instruktioner, der følger med din Enhedsadministrator-konto, og som du har fået tilsendte via e-mail

Hvis du har downloadet Oculus-mobilappen på din telefon, men ikke har påbegyndt opsætningsprocessen med dine enheder, kan du slette appen og downloade appen Enhedsopsætning i stedet.

Hvis du allerede har brugt Oculus-appen til at opsætte dine headsets, skal du nulstille de headsets til fabriksindstillingerne for at kunne bruge dem med appen Enhedsopsætning.

Sådan nulstiller du til standardindstillingerne:

1. Hold tænd/sluk-knappen og lydstyrkeknappen (-) inde på headsettet på samme tid, indtil genstartskærmen indlæses på headsettet.

2. Brug lydstyrkeknapperne på headsettet til at fremhæve Nulstil til standardindstillinger, og tryk på tænd/sluk-knappen.

3. Brug lydstyrkeknapperne på headsettet til at fremhæve Ja, og tryk på tænd/sluk-knappen.

Hvis du har problemer med at tænde dit headset igen efter en nulstilling, skal du holde tænd/sluk-knappen nede i 30 sekunder.